Perjantaipullapäivä

  • Tänään kaikki ovat oikeutettuja perjantaipullalle, se on nimittäin kansallinen korvapuustipäivä! Traditio on kopioitu Ruotsista, jossa Kanelbullens dag -päivää on vietetty jo vuodesta 1999. Nämä hieman virallisemmat perjantaipullat syödään tänään Hernesaaren Birgitassa. Ehkäpä yhdistetään tähän lähileikkipuistokin.
  • Täydensin eilen hieman siemenvarastojani, koska aion leipoa, en puusteja, vaan pitkästä aikaa sämpylöitä, ”yön yli sämpylöitä”. En ole varma, miten perheeni tokenee sunnuntaiaamusta syrjäytettyäni banaanipannarit.
  • Illalla sudin vähän lisää meikkiä naamaan, otan jalat alle kotoa ja lähden viettämään iltaa naisten kesken. Tiedossa ravintolaillallinen ja yksi keikkakin, ihanaa päästä ulos! Tosin lauantaiaamuna toisenkin lapsen pitää nykyisin päästä tanssitunnille, niin se hieman rajoittaa rellestyksen määrää.
  • Viikon Netflix-suositus on Inside Bill’s Brain. Sarjassa syvennytään siis Bill Gatesin ajatuksiin ja elämään. Siis mikä hyvä mies hän onkaan. Tiesittekö, että hän on lahjoittanut yli 50 prosenttia omaisuudestaan vaimonsa kanssa yhteisen säätiön kautta mm. tarttuvien tautien torjuntaan kehitysmaissa. Tuli tarve saada tietää miehestä vieläkin lisää. Tiesin, että hän on lahjoittanut rahaa paljon hyväntekeväisyyteen, mutta, että kuinka paljon ja millä tavalla, ja kuinka isosti hän itse on siinä kaikessa mukana kehittämässä ja idoimassa. Ihailtavaa.
  • Sämpylöiden lisäksi viikonlopun ruokalistalla on Kylmänakki-yhteisön Boltsi-pastakastike. Kyseessä on siis nämä kovin kehutut kaura-siemenpyörykät. Ja jos ette vielä tiedä, mikä on Kylmänakki, kurkatkaa tuolla nimellä instagramista. Sieltä saa paljon pieniä arkisia vinkkejä keittöön ja helpohkoja ja herkullisen kuuloisia reseptejä, joiden taka-ajatus on saada nirsotkin lapset syömään. Yhteisön takana häärii Hanna Gullichsen ja Elina Ylitervo.
  • Tämän viikon lempiasu on ollut ehdottomasti mom jeansit ja muhkea ja laadukas neule. Poolopaita on tehnyt myös comebackin syysasuihini. Ehkäpä tänään saadaan joku kuvakin asusta.

Nyt kahville. Hyvää viikonloppua kaikille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s